SERVICII ŞI PREŢURI

1. Fotografie de eveniment

La cerere, asiguram suportul fotografic pentru evenimente precum evenimente corporate, conferinte de presa, expozitii, lansari de produse, concerte, prezentari de moda si multe altele. Pentru primele trei ore se percepe un tarif de 70 Euro/ora. Incepand cu a parta ora se percepe tariful de 50 Euro/ora, dar nu mai mult de 6 ore/sedinta foto. Fotografiile se livreaza in format electronic, pe e-mail, memory stick sau pe fotobook, iar numarul acestora depinde de durata de desfasurare a evenimentului, acesta stabilindu-se cu aproximatie inaintea sedintei foto. Contravaloarea fotobook-ului se stabileste anterior desfasurarii evenimentului, in functie de formatul acestuia si numarul de pagini continute. Factura/bonul fiscal se emite in ziua predarii fotografiilor. 

2. Sedinte foto individuale sau de grup

In urma sedintelor foto individuale si/sau de grup, fotografiile se livreaza pe e-mail, memory stick si/sau fotobook-uri si se executa atat in interior cat si in exterior. 

Sedinta Foto Basic - 400 RON: sedinta foto dureaza aproximativ 2 ore si se prelucreaza  15 fotografii la alegere, iar acestea se predau doar pe e-mail. La sedinta foto pot participa maxim 2 persoane. Factura/bonul fiscal se emite in ziua predarii fotografiilor.

Sedinta Foto Silver - 900 RON: Sedinta foto dureaza 3-4 ore si se retuseaza 20 fotografii la alegere,  iar fotografiile se predau doar pe e-mail. La sedinta foto pot participa maxim 2 persoane. Factura/bonul fiscal se emite in ziua predarii fotografiilor.

Sedinta Foto Gold - 1500 RON: Sedinta foto dureaza 4-5 ore si se retuseaza 30 fotografii la alegere, iar fotografiile se predau pe e-mail, memory stick si/sau fotobook-uri La sedinta foto participa un grup de maxim 10 persoane. Contravaloarea fotobook-ului se stabileste anterior desfasurarii evenimentului, in functie de formatul acestuia si numarul de pagini continute. Factura/bonul fiscal se emite in ziua predarii fotografiilor.

3. Sedinte foto pentru copii

Sedinta foto basic - 200 RON: sedinta foto dureaza maxim 1 ora si contine cele mai bune 15 fotografii prelucrate, toate fotografiile realizate fiind predate pe e-mail sau memory stick-ul dumneavoastra. Acest tip de sedinta foto se adreseaza copiilor si parintilor deopotriva. Factura/bonul fiscal se emite in ziua predarii fotografiilor.

Sedinta foto extra - 450 RON: sedinta foto dureaza pana la 2 ore si pot participa copiii, parintii, bunicii, unchi/matusa. Se prelucreaza cele mai bune 20 fotografii. Toate fotografiile realizate se predau  pe e-mail sau pe memory stick-ul dumneavoatra. Factura/bonul fiscal se emite in ziua predarii fotografiilor.

4.  Pachete fotografice pentru botez

Sedinta foto basic - 600 RON. Inainte de eveniment se executa cateva fotografii cu bebelusul si parintii in curtea bisericii, urmate de cateva fotografii cu evenimentul propriu zis, in biserica. La acestea se adauga fotografiile de grup cu familia si cu invitatii, la sfarsitul botezului. Fotografiile se predau pe e-mail, memory stick si/sau fotobook-uri. Contravaloarea fotobook-ului se stabileste anterior desfasurarii evenimentului, in functie de formatul acestuia si numarul de pagini continute. Factura/bonul fiscal se emite in ziua predarii fotografiilor.

Sedinta foto golden - 1200 RON. Inaintea evenimentului se executa o sedinta foto acasa, cu bebelusul, parintii si familia, urmata de sedinta foto cu parintii si copilul, in curtea bisericii si fotografierea evenimentului propriu zis, in biserica. La sfarsitul botezului, evenimentul se completeaza cu fotografiile de grup, cu familia si invitatii. Sedinta se incheie cu fotografiile executate la restaurant, pe toata durata evenimentului. Fotografiile se predau pe e-mail, memory stick si/sau fotobook-uri Contravaloarea fotobook-ului se stabileste anterior desfasurarii evenimentului, in functie de formatul acestuia si numarul de pagini continute. Factura/bonul fiscal se emite in ziua predarii fotografiilor.


6. Fotografie de produs

Fotografierea produselor se realizeaza doar la sediul clientului, folosind echipamentele mobile ale studioului nostru. Pretul se negociaza in functie de numarul de produse, dimensiunile acestora si nivelul de dificultate al realizarii fotografiilor.

7. Fotografie comerciala, pentru agentiile de turism, agentii de presa si fotografie stiintifica sau pentru diverse proiecte tematice

Preturile acestor sedinte foto se vor negocia in functie de locatie/locatii si complexitatea proiectelor.

Pentru sedinte foto si proiecte care nu se incadreaza in prezenta oferta, tariful se particularizeaza in urma unei discutii initiale.

8. Analiza şi interpretarea imaginilor satelitare şi oferirea de consultanţă tehnică privind managementul integrat al fermelor vegetale

Preţul se negociază, în funcţie de suprafaţă, de frecvenţa şi de complexitatea serviciilor.